Finns också att nå:

Kontakta mig gärna här, eller via:
Tidigare månader:
Ämnesområden
open

Dags för 4:e Gotland/Stockholm Business Summit – Du kommer väl?

Home / Dags för 4:e Gotland/Stockholm Business Summit – Du kommer väl?
Datum 10 april 2011 – 11 april 2011
Tid 18:00 – 16:30
Plats Clarion Hotel Wisby, Visby, Gotland 
Nu är det dags för den fjärde Gotland Stockholm Business Summit. Syftet är att sammanföra företagare från Gotland och Stockholm/fastlandet för att stimulera idéer, ge inspiration tillnya samarbeten som skall leda till konkreta resultat.Med dessa möten vill vi bidra till ökad rörlighet mellan Gotland och omvärlden, och att utnyttja styrkorna med båda platserna.
I Stockholm finns en stor marknad och dynamiken som är förknippad med detta. På Gotland finns livsrum, närhet mellan verksamheter och människor, samt en företagaranda som har mycket att tillföra till Stockholm.
Många företag i Stockholm skulle lika gärna kunna ha basen på Gotland, och många Gotlandsföretag skulle kunna hitta nya marknader och kunder i Stockholm.

Nu tar vi Gotland Stockholm Business Summit ett steg till!
Den 10-11 april kommer vi att genomföra Gotland Stockholm Business Summit på Clarion Hotel Wisby. Målet är 70 personer hälften från Gotland och hälften från Stockholm Mälardalen. De som kommer från Stockholm erbjuds paketpris med flygresa alternativt båt + bil.

Blog Widget by LinkWithin
Share this post: Share this post with the world.
  • TimesURL
  • Gatorpeeps
  • Muti
  • Twitter
  • Posterous
  • Facebook
  • laaik.it