Finns också att nå:

Kontakta mig gärna här, eller via:








Tidigare månader:
Ämnesområden
open

Google’s koffein är redo

Home / Google’s koffein är redo

Ni har säkert hört talas om ”Google Caffeine” vid det här laget. Om man följer diskussionen om hur Google indexerar de webbplatser som de indexerar i sina sökresultat (Sökordsoptimeringens resultatlista) har man säkerligen hört talas om ”Google Caffeine”. Detta är namnet på den nya fräscha söknings-, och rankingmetoden hos Google och nu är den till slut verklighet.

Som ni säkert vet, och har förstått efter att ha använt en sökmotor (Google eller annan spelar ingen roll) så sker inte dina sökningar i realtid utan från en indexerad kopia av webben. Problemet med detta är att en del av de större indexeringarna bara kunnat uppdateras veckovis eller ibland med större mellanrum än så.

Google Caffeine ska nu förändra och förbättra detta genom att konstant skanna webben och på så sätt kunna indexera snabbare. Detta gäller självklart mest den typ av sidor som ”bubblar” av uppdateringar, till exempel bloggar, forum och live feeds.

För mer information, kolla in Googles egna blogg i ämnet.

Blog Widget by LinkWithin
Share this post: Share this post with the world.
  • TimesURL
  • Gatorpeeps
  • Muti
  • Twitter
  • Posterous
  • Facebook
  • laaik.it