Finns också att nå:

Kontakta mig gärna här, eller via:
Tidigare månader:
Ämnesområden
open

Vad händer på Island?

Home / Vad händer på Island?

Den kanske största anledningen till bristande uppdateringar på Revenue.nu är den pågående globala finanskrisen. Det enskilda land som drabbats hårdast är nog Island och i och med mina uppdrag där får jag ständigt frågan -”Vad händer på Island?” av kunder, kollegor och min bekantskapskrets.

Tänk om det fanns ett enkelt svar på den frågan? Jag vet inte ens om det går att ge ett enda svar på den frågan, den är så mångfacetterad att det faller på sin egen orimlighet att försöka sammanfatta en generell bild av situationen. Alla påverkas, och kan påverka, på så olika sätt. Man måste skilja på individer, nationen, internationella relationer, IMF-lån, statligt övertagande av banker, Gordon Browns agerande osv.

Istället för mina egna ord så väljer jag i detta inlägg att länka till ett par läsvärda webbsidor samt två .pdf-dokument som belyser (det kommande) samarbetet med IMF.

Blog Widget by LinkWithin
Share this post: Share this post with the world.
  • TimesURL
  • Gatorpeeps
  • Muti
  • Twitter
  • Posterous
  • Facebook
  • laaik.it