Finns också att nå:

Kontakta mig gärna här, eller via:
Tidigare månader:
Ämnesområden
open

No more Sterling

Home / No more Sterling

Är det inte lite ironiskt att det hittills enda flygbolag (mig veterligen) som är döpt till en monetär enhet är den första att drabbas i den accelererande ekonomiska krisen? Självfallet är detta en katastrof för alla resenärer som har svårt att ta sig hem, eller inte ens fick resa iväg, men de som drabbas värst är de som knappt ännu har nämnts i media – alla anställda som nu förlorat sitt levebröd. Precis som på Island, varslen hos Volvo med mera så är det den enskilda individen som är den stora förloraren här.

Det är klart att Palmi Haraldsson (ägare till Northern Travel Holding där Sterling ingick) också förlorar en sanslös massa pengar, för att inte tala om prestige, men han har ju fortfarande så han klarar sig.

Stor heder till de bolag (däribland, SAS, Fritidsresor och Norweigian) som kliver in och undsätter de drabbade passagerarna runt om i Europa, men frågan är hur undsätts de anställda. En synnerligen tråkig dag för våra branchkollegor!

Blog Widget by LinkWithin
Share this post: Share this post with the world.
  • TimesURL
  • Gatorpeeps
  • Muti
  • Twitter
  • Posterous
  • Facebook
  • laaik.it