Finns också att nå:

Kontakta mig gärna här, eller via:
Tidigare månader:
Ämnesområden
open

Ryan Air går sin egen väg

Home / Ryan Air går sin egen väg

I dessa tider av rekordhöga råoljepriser så är det mer regel än undantag att de stora flygbolagen tar ut bränsletillägg eller höjer sina priser. Då går Ryan Air åt motsatt håll!

Det Irländska lågprisbolaget släppte i onsdags 1 miljon biljetter till priset €1 inklusive avgifter och skatter. Biljetterna finns till försäljning till och med den 7 Augusti. En kampanj som säkert kommer få en hel del press och publicitet men som också lär kosta bolaget enorma pengar. Tidigare i veckan sjönk Ryan Airs aktier dramatiskt då man indikerade att bolagets resultat blir långt lägre än budgeterat på grund av just de ökade bränslekostnaderna.

Personligen är Ryan Air bara ett alternativ om det inte finns någon annan möjlighet att resa. Skulle gärna se att man istället för att köpa publicitet spenderade pengar på att byta ut alla galonklädda säten på sina plan, skapade något som skulle kunna kallas kundtjänst och tog in en konsult som kunde lära både ledning och personal vad SERVICE innebär.

Men det är ju bara jag…

Blog Widget by LinkWithin
Share this post: Share this post with the world.
  • TimesURL
  • Gatorpeeps
  • Muti
  • Twitter
  • Posterous
  • Facebook
  • laaik.it